Elektriker

P. B. Nordic El-service renovering udføres for private og erhverv


Har du brug for hjælp til el-relaterede renoveringer?


Har du brug for professionel hjælp til at få renoveret dine eksisterende elinstallationer? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos P. B.  Nordic kan vi hjælpe dig med lige netop den el-renovering, som du har brug for at få udført.

Vi arbejder både for private boligejere såvel som en række forskellige typer erhvervskunder. Fra vores egen adresse i Søborg kører vi ofte ud til store og små opgaver for vores kunder i lokalområdet, Gentofte, København, Amager og omegn.

Eksempler på hvordan vi kan hjælpe dig


Vi tilbyder vores ekspertise, når du skal have renoveret dine eksisterende elinstallationer, eller når du skal udbygge, fremtidssikre eller modernisere boligen, kontoret eller butikken.

Vi tilbyder en kvalitetsbevidst el-renovering

Vi går selv utroligt højt op i kvaliteten af vores arbejde, og du kan derfor altid regne med, at du får en kvalitetsbevidst el-renovering, når du vælger at lade os udføre arbejdet for dig. Vi er professionelle, og vi lægger stor vægt på den gode service.

Derfor er vi også både gode og hurtige til at svare dig på dine spørgsmål eller henvendelser til os. Vi er med andre ord nemme at få fat på, uanset om du er en potentiel eller eksisterende kunde hos os.​

Vi fjerner alle stofledninger som er ulovlige, putter kabel i kabelbakker eller fræser dem ind i væggen. Vi udskifter og flytter dine gamle stikkontakter og afbrydere. Vi kan sætte dem op på vægge, i dørkanter og alle andre lovlige steder.


Vi kan renovere dit køkken med komfur (induktion/keramik), hvidevarer (vaskemaskine, opvaskemaskine osv.), emhætte og quooker. Du får et helt nyt køkken med stikkontakter som er sikret dvs., at sikringerne ikke springer!

Du kan også få et helt nyt toilet med ventilator, gulvvarme, håndklædetørrer, el-spejl og selvfølgelig med supplerende beskyttelse, hvis der er brug for.

Kontakt os og få beregnet en pris på renovering af el-installation


Vi er billige, for vi mener, at alle skal have råd til veludført el-arbejde. Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en skræddersyet pris på din kommende el-renovering, så kontakt os gerne i dag. Fortæl os om din opgave samt dine ønsker og behov, så sørger vi for at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Vi tilbyder renovering af elinstallationer i høj kvalitet til en skarp pris, og vi har samtidig et stort fokus på altid at levere en god service. Det indebærer blandt andet, at du altid kan regne med at få et hurtigt svar, når du kontakter os.​

UDFYLD VORES FORMULAR​

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.