Udskiftning af el-tavle

Renovering og udskiftnig af tavle


Udskiftet din gamle tavle Til ny med automatsikringer  ,P. B. Nordic El-service tilbyder denne service til en god pris over vi overholder lov krav. 

med hensyn til 2 rcd 1 spd og verifikation.


Få udskiftet din gamle el-tavle i hjemmet


Har du en gammel el-tavle i dit hjem, så kan det godt betale sig at få den udskiftet til en ny og moderne version. Du slipper blandt andet for at skulle skifte sikringer, og samtidig øger du også sikkerheden omkring dine elinstallationer. Hos P. B. Nordic El-Service har vi stor erfaring inden for udskiftning af el-tavle, som vi udfører for både private husejere og en række forskellige typer erhvervskunder. Vi kører blandt andet ud til opgaver for vores kunder i Søborg, Herlev og Gentofte samt i flere andre omkringliggende områder.

Derfor skal du udskifte el-tavlen

Der er flere gode grunde til, at du med fordel kan få foretaget en udskiftning af husets el-tavle. Hvis du har en gammeldags el-tavle i dit hjem med udskiftelige sikringer, så kan det især godt betale sig at skifte den ud med en ny. Du får således både en moderne el-tavle, der øger sikkerheden omkring dine elinstallationer, og samtidig slipper du for at skulle skifte sikringer, når de går.

Du må ikke selv udskifte din el-tavle

Udskiftning af el-tavle skal altid udføres af en erfaren el-installatør, idet du som privatperson ikke har adgang til mastesikringerne, som skal slukkes, mens eltavlen bliver udskiftet. Du kan med andre ord risikere at komme i livsfare, hvis du selv begiver dig ud i arbejdet. Lad derfor altid en professionel installatør som os udføre arbejdet.

Vi tilbyder en professionel service med løsninger i højeste kvalitet. Vores arbejde bliver udført til fordelagtige priser, for vi mener, at alle skal have råd til at få udført godt og ikke mindst sikkert el-arbejde. Det gælder naturligvis også, når det er blevet tid til at få udskiftet husets el-tavle.

Kontakt os og få beregnet en pris på udskiftning af el-tavle

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet og billig pris på udskiftning af el-tavle. Du skal bare kontakte os med informationerne om din opgave. Vi sørger naturligvis for, at alt arbejdet bliver udført med perfektion, og at du får et resultat i den højeste kvalitet.